Saune cu sare de himalaya

Saune cu sare de himalaya combina perfect avantajele unei saune din sare uscate cu proprietatile unei saline artificiale. Suprafata relativ mica pe care o ocupa aceste saune cu sare, face ca aceastea sa fie alternativa ideala pentru o locatie care dispune de un spatiu limitat in realizarea unui proiect.

Descriere saune cu sare de himalaya

Saune cu sare! O experienta noua. Lemnul care este folosit in mod traditional la constructia de saune cu sare a inceput sa fie inlocuit din ce in ce mai mult cu sare de himalaya. Proprietatile terapeutice combinate cu aspectul natural de roca dau unei saune cu sare un net avantaj in ierarhhia saunelor. Cultura saunei ca urmare a evolutiei tehnologice a inceput sa se schimbe in ultima perioada, cerintele de saune cu sare de himalaya fiind din ce in ce mai mari. Deja cunoscut faptul ca inhalarea particulelor de sare de himalaya au un efect curativ asupra sistemului respirator precum si emisiile de ioni negativi fac o sauna cu sare sa fie in topul preferintelor. Caramida de sare completata de bulgari de sare si cristale de sare pot face ca o sauna din sare sa isi depaseasca statutul si sa devina mult mai mult!

Alte website-uri – Himalaya Salt

Va invitam sa ne urmariti si pe:

Avantaje saune cu sare

O camera nefolosita adecvat, o baie prea mare, un hol, un colt dintr-o mansarda poate deveni in scurt timp un loc care-ti va oferi o reteta a naturii demna de luat in seama. Culoarea calda a caramizilor din sare de himalaya, a blocurilor sau cristalelor de sare rezoneaza cu temperatura variabila ridicand o camera cu sare pe culmile fierbinti ale unei saune, oferind deopotriva in aceeasi cupa relaxare, detoxifiere si beneficiile aerului ionizat negativ.

saune cu sare

Cromoterapia

Cromoterapia reprezinta un domeniu in care sarea de himalaya rivalizeaza cu cele mai sofisticate materiale naturale de pe planeta – merita sa fie amintita. Lumina adora sa se joace prin caramizile din sare de himalaya, punand in valoare acel efect spectaculos de umbre si culori, pentru care naturii i-au trebuit peste 250 milioane de ani ca sa evapore mari si sa le concentreze in munti de sare de himalaya. O experienta noua poate fi si presararea catorva cristale de sare peste roca vulcanica din incalzitor.

Galerie

Utilizate pentru construirea salinelor si saunelor.