Saline artificiale

Saline artificiale - reprezinta la baza o incapere imbracata cu sare, atat peretii cat si tavanul si podeaua. Bineinteles, dimensiunea si elementele de design arhitectural, functionalitatea, o pot face sa treaca de la o cabina cu sare de mici dimensiuni sau sauna pentru uz privat la o grota cu sare sau o camera salina pentru uz public.

Descriere saline artificiale

Himalaya Salt nu doar construieste saline artificiale, asigura materialele necesare si logistica. Echipa noastra se implica in toate fazele realizarii unei saline artificiale pentru ca noua ne pasa, vrem ca si voua sa va placa si sa se ridice peste asteptari. Importam sare de himalaya direct din PAKISTAN avand astfel avantajul personalizarii materialelor in rezonanta cu imaginatia clientului. Pentru noi nu se poate nu exista! Tu ai o idee noi o transformam in fapte ai un vis il facem realitate. Constructia unei saline artificiale poate diferi foarte mult de la un tip la altul. O camera cu sare este adeseori sinonim cu salina artificiala. Intr-o oarecare masura este adevarat dar si aici marimea conteaza! Designul modern poate impleti elementele necesare in crearea unei atmosfere saline un halogenerator completand cu succes lipsa miilor de tone de sare dintr-o salina naturala. Grota cu sare este un alt capitol din constructia unei saline artificiale. Aici materialele brute, naturale, au prioritate. Lemnul, o componenta esentiala intr-o grota cu sare poate face o mare diferenta, de aceea aruncarea unor scanduri peste niste bolovani de sare trebuie luata foarte in serios.

Alte website-uri – Himalaya Salt

Va invitam sa ne urmariti si pe:

Avantaje

Tehnologia si cunostintele moderne ne ofera azi posibilitatea sa construim saline artificiale in cele mai variate locatii. Un centru SPA, un hotel, o pensiune, o casa, se poate folosi acum de aceleasi avantaje oferite de o salina artificiala de adancime. Un halogenerator impreuna cu cateva tone de cristale de sare de himalaya, blocuri si caramizi de sare, in combinatie cu o cromoterapie si un ambiental adecvat, pot creea acea atmosfera relaxanta, idilica, mult mai aproape de tine.

Haloterapia

Numeroase forme de terapie cu sare au fost folosite inca din cele mai vechi timpuri. Una dintre primele referiri provine din europa de est in secolul 12 cand pacientii beneficiau de avantajul diverselor forme de tratament, stand si relaxandu-se in grote cu sare, respirand aerul ionizat. Cu 150 de ani in urma un fizician polonez a observat ca minerii din minele de sare de himalaya nu sufereau de boli de plamani.

Galerie

Saline artificiale din sare de himalaya