Sare de baie Himalaya

Un beneficiu important adus de cristalele din sare de baie este acela ca incetineste procesul de aparitie a ridurilor. Cristalele din sare de baie de Himalaya sunt o alternativă naturală la produse comerciale deodorante, sarea distrugând bacteriile răspunzătoare pentru producerea mirosurilor neplăcute.

Image

Sare de baie

10 Ron/KG
Cristalele din sare de Himalaya aduc numeroase beneficii organismului nostru.
Adaugate la o baie calda, de preferat la aproximativ aceeasi temperatura cu a corpului nostru, cristalele din sare de baie functioneaza ca un detoxifiant puternic. Apa calda devine o solutie ionia, ajuta la deschiderea porilor permitand mineralelor din sare de baie sa patrunda mai usor in piele si sa elimine toxinele din tesuturile pielii. Prin procesul de absorbtie cutanata, pielea este purificata, tonifiata dobandind un aspect stralucitor si catifelat. Baia calda cu sare de Himalaya ajuta la relaxarea muschilor inflamati, durerosi si la fortifierea oaselor si articulatiilor. Continutul scazut de sodiu si potasiu, comparativ cu sarea obisnuita, face ca sangele sa circule mai usor, contribuind la o scadere lenta, treptata a tensiunii arteriale. De asemenea, cristalele din sare de baie contribuie la reducerea riscului de aparitie a varicelor si la combaterea racelii prin intarirea sistemului imunitar. Sarea de Himalya reprezinta un element benefic in viata noastra.

Cod produs: 1111

Comanda min.: 18 Buc / KG

 

Utilizare

Dizolvati intre 0.5 kg si 1 kg sarea de baie de Himalaya in apa calda, scufundati-va corpul in cada si relaxati-va pentru aproximativ 20-30 de minute. În timpul baii, puteti sorbi încet un pahar de apă, pentru a imbunatati transpirația și detoxifierea. După baie lăsaţi pielea să se usuce în mod natural. Nu ştergeţi pielea cu prosopul.