Noi tratam orice idee mai mult decât cu sare!

Himalaya Salt este marca înregistrată a SC HIMALAYASALT SRL

Misiunea noastra

Himalaya Salt doreste sa aduca in viata fiecaruia un strop de echilibru intre agitatia cotidiana si relaxare fie intr o sauna din sare sau o amenajare acasa fie un centru SPA cu o camera din sare sau chiar in saline artificiale special construite dupa necesitatile si bugetul fiecaruia. Importam direct sare de himalaya sub diferite forme dar putem fi alaturi de ideile oricarui designer care vrea sa transforme simple bucati de sare in lucrari de exceptie! Diverse culori de sare, ca roz inchis, rosu -maro, alb laptos sau transparent sunt acum mai la indemana ca niciodata. Himalaya Salt sta alaturi de cei ce au curaj pentru ca si noi indraznim! Aducem o bucatica din trecut in viitor!

Himalaya Salt –  atenta la nevoile tale!

Interactiunea cu producatorii de sare de himalaya alaturi de noile cerinte in domeniu si experienta acumulata de echipa tehnica a facut posibila infiintarea Brand ului Himalaya Salt. Vizita facuta in PAKISTAN la facilitatile producatorului de sare de himalaya aduce un plus de cunostinte in domeniul prelucrarii si constructiilor cu sare echipei Himalaya Salt. Progresul economic dar si tehnologic a adus totodata si nevoia de reconsiderare a calitatii vietii. Marile orase pot asigura un anumit confort financiar, dar acesta vine cu sacrificii deja cunoscute!

Cei 26 de ani de experienta ai echipei manageriale in domeniul amenajărilor interioare, mobilierului, prelucrării lemnului stratificat, structurilor si a saunelor, a făcut posibila adaptarea companiei la cele mai noi cerințe ale pieței.
Parteneriatul direct cu producătorii de sare de Himalaya, ne permite importul din Pakistan a celor mai diversificate produse, comandarea oricărui reper, rezonând astfel cu nevoile celor mai pretențioși clienți, împingând astfel limitele, dincolo de orice bariera a creației!