Blaturi de gatit din sare
Transformă gătitul şi alimentele comune într-o experienţă nouă şi interesantă!
Descriere blaturi de gatit din sare
Bucataria pe blaturi de gatit din sare de himalaya poate transforma pregatitul alimentelor intr-o experienta cu totul noua si interesanta. Cu totii stim ca se poate face mancare pe gratar, pe o plita de metal, pe o piatra dar pe blaturi de gatit din sare? Da, se poate si contrar asteptarilor, se pot prepara toate alimentele cunoscute, carne, legume, fructe.Incalzite progresiv pe aragaz, plita, sau carbuni, toate marimile de blaturi de gatit din sare de himalaya, ajung usor la temperaturi de 200-300 de grade. Caldura fiind distribuita uniform pe placa de sare, hrana va fi preparata in acelasi ritm, oriunde ar fi pozitionata pe blat. Una din caracteristicile cele mai importante este ca mancarea nu se arde, neavand contact direct cu sursa de caldura, ca la gatitul conventional, neuscand si pastrand in acelasi timp calitatile nutritive ale alimentelor, pentru mult mai mult timp. Si nu! Nu se sareaza mancarea, cum toti am crezut la un moment dat, mai mult decat permit alimentele, sa se innobileze cu o cantitate optima de sare de himalaya.
Cod produs: 1140
Cod produs: 1141
Cod produs: 1142
Cod produs: 1143
Cod produs: 1133
Cod produs: 1128
Cod produs: 1129
Cod produs: 295
Cod produs: 297
Cod produs: 1130
Cod produs: 298
Mod de utilizare
a blaturilor din sare de himalaya
Blaturile din sare de himalaya intretin temperatura mult mai mult ca alte suprafete de gatit fie calda fie rece deaceea se pot folosi blaturi de gatit din sare de himalaya si ca platouri de servit calde sau reci. Se pot curata cu un burete umed ele creand un mediu antibacterian nu necesita detergenti de vase, cat mai putina apa insemnand o perioada mai lunga de intrebuintare. In functie de marimea dorita se pot modula mai multe blaturi de gatit din sare de himalaya in diferite suporturi. Noi le folosim, va invitam si pe voi sa explorati!