Inhalator cu sare de Himalaya

Profita acum de oferta noastra! Achzitioneaza inhalatorul cu sare de himalaya si primesti o rezerva inclusa gratuit.

Pret: 79 RON

Inhalator sare

Acest inhalator cu sare de himalaya este un mijloc foarte simplu si convenabil de a beneficia de avantajele naturale ale unei atmosfere saline chiar la tine acasa, in vacanta sau la birou. Un inhalator cu sare de himalaya este un recipient din ceramica, special conceput pentru a fi usor de folosit, astfel: partea superioara in forma de pipa se intoduce in gura, iar partea inferioara este perforata si prevazuta cu un dop care permite reumplerea cu sare de Himalaya.

Utilizare

Utilizarea zilnica a acestui inhalator cu sare de himalaya, timp de 15 minute (de exemplu 3 sesiuni a cate 5 minute) va aduce urmatoarele beneficii:

• Diminueaza crizele astmatice
• Trateaza sinuzitele, alergiile si bronsitele
• Reduce sforaitul
• Amelioreaza febra si gripa
• Atenueaza problemele respiratorii ale fumatorilor
• Intareste sistemul imunitar si protejeaza aparatul respirator
• Elibereaza cavitatile nazale blocate si calmeaza tusea

inhalator cu sare de himalaya

Cum sa utilizati inhalatorul

Prin inhalare aerul circula de la baza spre partea superioara a unui inhalator cu sare de himalaya, astfel ca microparticulele si mineralele din sarea de himalaya patrund si actioneaza asupra intregului aparat respirator, sinusuri, cavitate nazala, cavitate bucala, gat si plamani. Aceasta procedura indeparteaza impuritatile si trateaza cu succes simtome precum, alergiile, dificultati in respiratie, febra fanului, raceala, gripa, bronsite, sinuzite. Se introduce capatul superior al inhalatorului in gura si se trage aer in piept. Se indeparteaza recipientul, se inchide gura si se expira pe nas pentru a maximiza beneficiile terapiei. Daca sarea din interiorul unui inhalator cu sare de himalaya este afectata de umiditate, fluxul de aer va fi deficitar si trebuie inlocuita.