Amenajarile din sare de himalaya

Amenajari din sare de himalaya – un subiect nou de discutie! Arhitectii, designerii, constructorii au de acum un material nou in mainile lor. Cristalizat de natura, oferit de Himalaya Salt! Idei pana acum amortite, pot prinde viata prin diverse amenajari din sare de himalaya. Daca pana nu demult pereti din sare de himalaya se gaseau cu greu in cateva saline artificiale si saune cu sare acum incep sa castige teren sau mai bine zis spatiu in cadrul unei amenajari din sare de himalaya. Aspectul natural, forma taieturii sau diverse prelucrari,transparenta specifica fac ca aceasta alternativa sa inceapa sa fie luata in seama. Himalaya Salt, o echipa care se pregateste zi de zi sa fie partenerul tau in realizarea oricarei amenajari din sare de himalaya. Noua ne place cum facem si vrem ca voua sa va placa ce facem! Cum credeti ca ar arata un semineu facut din caramida de sare de himalaya in care arde un foc adevarat la o cabana, seara, care incalzeste nu numai sarea si incaperea dar si atmosfera, jocul de lumini fiind intrecut poate doar de trecerea razelor printr-un pahar de vin rosu, dar de aici nu mai e treaba noastra!

Descriere

O Recepție de hotel, de sediu de firma, o tejghea de bar, un hol de primire intr-o clădire sau ansamblu de locuințe poate poate avea un plus de culoare si naturalețe, sarea de Himalaya oferind atât de mult intr-o bucatica atât de mica! Pentru orice idee sau proiect nu ezitați sa ne contactați pentru ca împreuna cu experienta noastră sa dați naștere unei amenajări de excepție!

amenajari din sare de himalaya

Galerie

Descriere

O camera de hotel sau dormitor poate la fel de bine decorată cu un perete din sare de Himalaya . Culoarea si aspectul natural ,relaxant se potrivesc perfect unei atmosfere romantice ! Ce loc mai potrivit decât un pat încadrat de caldura expresiva a rocii de sare tăiată manual in forme care dau naștere unor idei pe măsura confortului psihic pe care il oferă ! Daca te simți natural te si comporți natural . O stare de spirit Himalaya Salt! Ideile ramân la voi noi doar le facem sa devină realitate! Nu ezitați sa ne contactați pentru sare!

Galerie