Halogeneratoare IIRIS

Partener oficial IIRIS Salt Therapy

HIMALAYASALT – Distribuitor si reprezentant oficial in Romanania de halogeneratoare IIRIS si echipamente IIRIS – Estonia.

 

halogeneratore-IRIS

HALOGENERATOARE -IIRIS -Concept Terapia cu sare IIRIS este bazată pe o metoda unica de producere de aerosoli de sare uscați , inventata de specialiștii companiei noastre( vezi generator patent 23/06/2005) . Sunt 5 tipuri de halogeneratoare IIRIS care folosesc acest principiu:

Modelele : IIRIS -36; IIRIS-38; IIRIS -63; IIRIS-83; IIRIS-136

Image
Halogenerator IIRIS 36
IIRIS 36 este un halogenerator robust, foarte rezistent, automat cu un design modern si confortabil
Categorie: Halogeneratoare
Image
Halogenerator IIRIS 38
IRIS 38 este un Halogenerator robust, foarte rezistent, automat cu un design modern si confortabil.
Categorie: Halogeneratoare
Image
Halogenarator IIRIS 136
IIRIS 136 este un generator de sare uscat, portabil de dimensiuni mici, pentru incaperi de dimensiuni mici.
Categorie: Halogeneratoare
Image
Salt cocoon SALTARIUM
Coconul este o capsula compacta, conceputa special pentru terapie cu sare individuala fabricat in Estonia.
Categorie: Halogeneratoare

Despre noi

Compania noastră are o lunga istorie in domeniul terapiei cu sare. Am construit prima noastră camera cu sare in 1998, cand Haloterapia – terapia cu sare, a început sa se răspândească si in ESTONIA .ConstIenti de eficacitate si știind ca asemenea metode existau si erau bine recunoscute si răspândite in Uniunea Sovietica , am început sa construim saline artificiale pentru terapie iar acest lucru a început sa se răspândească rapid si in alte tari. In anul 2002 am început producerea propriilor noastre halogeneratoare sub numele IIRIS. De atunci am fabricat , dezvoltat ,îmbunătățit si vândut halogeneratoare IIRIS in toata lumea .In prezent mai mult de 2000 de halogeneratoare IIRIS functioneaza la nivel mondial.

Compania noastră are peste 16 ani de experienta si cunoaștem valoarea calității ,fiabilității si a suportului tehnic. Un principiu pe care-l oferim clienților noștri! Principalul nostru domeniu de activitate este producerea de generatoare de aerosoli de sare uscați, cabine cu sare , camere cu sare , grote cu sare ,capsule cu sare SALTARIUM

Mod de functionare

Generatoarele de sare IIRIS ,evita tehnologia bazată pe senzori de concentrație de aerosoli de sare, scumpi si inexacti. Senzorii de aerosoli care sunt in acest moment pe piața si care sunt amplasați in încăperea cu sare, necesita o îngrijire deosebita, curățare si calibrare inainte de fiecare ședința de tratament si este lesne de înțeles, ca in condiții de exploatare normale, din multiple motive, asa ceva nu se intampla, funcționarea lor optima fiind pusă la îndoiala ,afișând valori eronate ale concentrației de aerosoli. IIRIS – gratie memoriei extinse permite afisarea directa a concentrației, contorizeaza in timp real cantitatea de aerosoli introdusă in încăpere. Tehnologia se bazează pe un microprocesor modern ,care conține o baza de date ,in care au fost introduse multiple măsurători de înaltă precizie, a mai multor tipuri generale de camere saline.

Aceste măsurători au fost facute cu echipamente de măsura si control profesionale de înaltă fidelitate de fabricație Sovietica, certificate. Datorită acestui fapt, conceptul unic al halogeneratoarelor IIRIS si al companiei noastre este: O metoda de afisare a concentrației de aerosoli de sare uscați bazată pe tehnologia unui microprocesor modern.

Principale aspecte ale Haloterapiei si generatoarelor de sare IIRIS sunt:

-concentrația aerosolilor de sare intre limitele 0,5-15 mg / M3 ( nivele mai ridicate sunt posibile pentru demonstrații!)

– mărimea majorității particulelor de sare intre 0,3-10 microni.

– Halogeneratoarele IIRIS sunt facute sa funcționeze in regim Non – Stop

– baza de date IIRIS consta in măsurătorile de mare precizie a concentrației de aerosoli de sare uscați , in următoarele tipuri de încăperi / m2 : 4-6; 11-12;13-14;15-16;17-18;19-20;21-22;23-24;25

– numărul total al valorilor premasurate din baza de date IIRIS , este de aproximativ 2400.

– mărimea respectiva a încăperii trebuie introdusă in memoria halogeneratorului .

– înaintea începerii sesiunii de tratament operatorul poate alege unul,dintre cele 6 regimuri de operare:

1. 5,5-1,5 mg/ M3 | 2. 2,5-4,0 mg / M3 | 3. 5,0-7,5 mg/ M3 | 4. 8,5-10,0 mg /M3 | 5. 11,0-12,5 mg/ M3 | 6. 14,0- 25,0 mg/M3